Enig resultaat

4-Me-TMP kopen

Koop de beste kwaliteit 4-Me-TMP voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 4-Me-TMP research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht
Vanaf  21,95


Wat is 4-Me-TMP?

Benieuwd naar 4-Me-TMP? 4-Me-TMP, of 4-Methylmethylfenidaat, is een synthetische stimulant behorend tot de fenidaatklasse. Het staat bekend om zijn stimulerende effecten, vergelijkbaar met die van andere fenidaatverbindingen zoals methylfenidaat (Ritalin). 4-Me-TMP wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van stimulerende middelen op het menselijk lichaam te bestuderen, met name gericht op de farmacologie en toxicologie van deze stof. Het heeft een eenvoudigere chemische structuur dan complexere amfetaminederivaten zoals MDMA.

Ontwikkeling van 4-Me-TMP

De geschiedenis van 4-Me-TMP begint met de bredere studie van fenidaatverbindingen, waar sinds de 20e eeuw wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Fenidaatverbindingen staan bekend om hun stimulerende eigenschappen en beïnvloeden neurotransmittersystemen in de hersenen, zoals dopamine en noradrenaline. Onderzoekers zijn altijd geïnteresseerd geweest in de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 4-Me-TMP is voortgekomen uit de wens om de structurele modificaties van fenidaatverbindingen te onderzoeken. Onderzoekers wilden begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de fenidaatmolecule, zoals de toevoeging van een methylgroep op de vierde positie, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de voortdurende zoektocht naar wetenschappelijke kennis over neurotransmittersystemen, hersenfuncties en farmacologie. Deze studies dragen bij aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest door inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen.

Let op: 4-Me-TMP is alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 4-Me-TMP

De effecten van 4-Me-TMP kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Concentratie: Verbeterde focus en concentratievermogen.
  • Verhoogd uithoudingsvermogen: Verlenging van fysiek en mentaal uithoudingsvermogen.
  • Minder eetlust: Vermindering van de behoefte aan voedsel.

Deze effecten kunnen variëren afhankelijk van de dosering en individuele reacties.

Dosering van 4-Me-TMP

  • Lichte dosering: 10-20 mg
  • Gebruikelijke dosering: 20-40 mg
  • Sterke dosering: 40-60 mg

Duur van de effecten van 4-Me-TMP

De duur van de effecten van 4MeTMP kan variëren:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 4me tmp kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.