Toont alle 12 resultaten

Liquid RC’s

Koop de beste kwaliteit liquid RC’s voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Vloeibare research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  39,95
Vanaf  39,95
Vanaf  57,95
Vanaf  109,95
Bijna verboden
Vanaf  49,95
Vanaf  24,95
-25%
Bijna verboden
Vanaf  8,96
-25%

Mandala Mixes

Pink Mandala

Vanaf  8,21
-25%
Bijna verboden
Vanaf  8,21
-25%
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  8,21
Uitverkocht
Vanaf  74,95
-25%
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  8,96


Wat zijn liquid rc's?

Liquid RC's, ook wel bekend als liquid research chemicals of vloeibare research chemicals, zijn vloeibare vormen van research chemicals. Research chemicals zijn synthetische stoffen die worden gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van verschillende chemische verbindingen op het menselijk lichaam te bestuderen. Ze worden vaak gebruikt in laboratoria en onderzoeksinstellingen om inzicht te krijgen in de farmacologie, toxicologie en andere eigenschappen van deze stoffen. Liquid RC's zijn een handige vorm van research chemicals omdat ze gemakkelijk kunnen worden gedoseerd en toegediend. Ze worden meestal verkocht in flesjes of druppelflacons, waardoor onderzoekers nauwkeurig de gewenste hoeveelheid van de stof kunnen afmeten en toedienen.

Het gebruik van liquid RC's vereist echter de nodige voorzichtigheid. Veel research chemicals zijn namelijk niet bedoeld voor menselijke consumptie en kunnen potentieel gevaarlijk zijn bij onjuist gebruik. Het onderzoek naar liquid RC's speelt een belangrijke rol bij het vergroten van ons begrip van chemische stoffen en hun interacties met het menselijk lichaam. Door middel van zorgvuldig onderzoek kunnen wetenschappers nieuwe inzichten verwerven die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, therapieën en behandelingen voor verschillende aandoeningen.

Dosering en effecten van Liquid RC's

Dosering en het effect van liquid rc's is afhankelijk van het type research chemical, de hoeveelheid en de individu zelf. Informeer jezelf over de betreffende liquid RC voorafgaande het daadwerkelijke onderzoek.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor vloeibare rc's kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.