Toont alle 28 resultaten

Lysergamides

Koop de beste kwaliteit lysergamides voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Lysergamides research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  39,95
Vanaf  14,95
Vanaf  6,50
Vanaf  6,99
Vanaf  6,50
Vanaf  19,95
Vanaf  14,95
Vanaf  24,95
Vanaf  6,50
Vanaf  9,95
Vanaf  10,00
Vanaf  7,75
Vanaf  39,95
-25%
Bijna verboden
Vanaf  8,96
Vanaf  6,95
Vanaf  7,75
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht


Lysergamides research chemicals

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekend voor onderzoek
  • Niet geschikt voor menselijke consumptie

Wat zijn lysergamides?

Lysergamides zijn een soort chemische stoffen die de manier waarop wij ons voelen en denken kunnen beïnvloeden. Ze bestaan uit een groep moleculen die lijken op een natuurlijke stof genaamd serotonine, die in onze hersenen voorkomt en onze stemming en emoties helpt reguleren.

Lysergamiden worden vaak gebruikt voor onderzoeksdoeleinden om beter te begrijpen hoe onze hersenen werken en hoe we onze geestelijke gezondheid kunnen verbeteren. Sommige mensen gebruiken ze ook recreatief om verschillende soorten sensaties te voelen of om hun bewustzijn te verkennen.

Geschiedenis van lysergamides

Lysergamiden zijn een klasse van organische verbindingen die worden gekenmerkt door een kernstructuur van indool die vastzit aan een bicyclische groep met een stikstofatoom. Ze zijn vooral bekend om hun psychoactieve effecten, met name hun vermogen om levendige en intense hallucinaties te veroorzaken.

De ontdekking van lysergamiden gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, toen de Zwitserse chemicus Albert Hofmann in 1938 lyserginezuurdiëthylamide (LSD) synthetiseerde. Hofmann had onderzoek gedaan naar de medicinale eigenschappen van moederkoren, een schimmel die groeit op rogge en andere granen, en had LSD gesynthetiseerd in zijn zoektocht naar een behandeling voor migraine.

In 1943 nam Hofmann per ongeluk een kleine hoeveelheid LSD in en beleefde de eerste opzettelijke LSD-trip in de geschiedenis. Dit leidde tot grootschalige experimenten met LSD en andere lysergamiden, vooral tijdens de tegencultuurbeweging van de jaren zestig.

Lysergamiden zijn ook gebruikt in verschillende vormen van therapie, met name bij de behandeling van verslaving en depressie. Door hun psychoactieve werking zijn ze echter in veel landen aan wettelijke beperkingen onderworpen.

Ondanks de wettelijke beperkingen gaat het onderzoek naar lysergamiden nog steeds door, met name op het gebied van de neurowetenschappen. Lysergamiden blijken een uniek effect te hebben op de hersenen, met name in hun vermogen om de groei van nieuwe neurale verbindingen te stimuleren. Dit heeft geleid tot belangstelling voor hun potentieel als behandeling voor aandoeningen als de ziekte van Alzheimer en posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Hoewel lysergamides een complexe en vaak controversiële geschiedenis hebben, blijven zij een belangrijk studiegebied voor wetenschappers en onderzoekers over de hele wereld. Door voortdurend onderzoek is het mogelijk dat deze verbindingen ooit zullen worden gebruikt voor de behandeling van een reeks neurologische en psychiatrische aandoeningen.

Waarom Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Research chemicals van Professor.nl zijn geschikt voor verschillende onderzoeksdoeleinden. De Professor maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien worden alle producten zorgvuldig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid en potentie.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Welke research chemical ga jij onderzoeken?

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.