Toont alle 2 resultaten

1Bz-LSD kopen

Koop de beste kwaliteit 1Bz-LSD voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 1Bz-LSD research chemicals hebben een zuiverheid van ≥99% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  9,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Vanaf  39,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina


Wat is 1Bz-LSD?

Benieuwd naar 1Bz-LSD? 1Bz-LSD is een research chemical die behoort tot de groep van lysergamiden. Het staat bekend om zijn psychedelische effecten, vergelijkbaar met die van LSD. 1Bz-LSD wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam te bestuderen.

Ontwikkeling van 1Bz-LSD

De geschiedenis van 1Bz-LSD begint met de bredere studie van lysergamiden, waar sinds de ontdekking van LSD in de jaren 40 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Lysergamiden staan bekend om hun hallucinogene eigenschappen en beïnvloeden het serotoninesysteem in de hersenen. Onderzoekers zijn al lang geïntrigeerd door de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 1Bz-LSD kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van lysergamiden te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de lysergamidemolecule, zoals de toevoeging van een benzylgroep, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van hallucinogene stoffen, hersenfuncties en farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 1Bz-LSD is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 1Bz-LSD

De effecten van 1Bz-LSD kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Psychedelische ervaring: Veranderingen in perceptie, visuele hallucinaties en verhoogd bewustzijn.
  • Verhoogde creativiteit: Verbeterde artistieke en creatieve denkprocessen.
  • Spirituele inzichten: Diepere betekenis en verbondenheid met het universum.
  • Verandering van stemming: Wisselende emoties en gevoelens van euforie of introspectie.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 1Bz-LSD

  • Lichte dosering: 50-100 microgram
  • Gebruikelijke dosering: 100-200 microgram
  • Sterke dosering: 200-300 microgram

Duur van de effecten van 1Bz-LSD

De duur van de effecten van 1Bz-LSD varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 8 tot 12 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 1Bz-LSD en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.