Toont alle 6 resultaten

1cP-LSD kopen

Koop de beste kwaliteit 1cP-LSD voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 1cP-LSD research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  14,95
Vanaf  6,50
Vanaf  6,99
Vanaf  39,95
-25%
Bijna verboden
Vanaf  8,96
Uitverkocht


Wat is 1cP-LSD?

Benieuwd naar 1cP-LSD? 1cP-LSD is een synthetische verbinding die behoort tot de familie van de lysergamiden. Het staat bekend om zijn psychedelische effecten en wordt vaak gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en persoonlijke verkenning. 1cP-LSD kan de perceptie, gedachten en emoties veranderen en kan leiden tot een verhoogd bewustzijn en spirituele ervaringen. Het is belangrijk op te merken dat 1cP-LSD alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van 1cP-LSD

De ontwikkeling en studie van 1cP-LSD is voortgekomen uit de interesse in de effecten van psychedelische verbindingen op het menselijk bewustzijn. Onderzoekers waren nieuwsgierig naar de potentie van 1cP-LSD om inzicht te verschaffen in de werking van de geest en de perceptie van de realiteit te veranderen.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in het streven naar een dieper begrip van de menselijke ervaring en het verkennen van de mogelijkheden van psychedelische verbindingen voor therapeutische doeleinden.

Let op: 1cP-LSD is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 1cP-LSD

De effecten van 1cp lsd kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Psychedelische ervaringen: Veranderingen in perceptie, gedachten en emoties.
  • Visuele hallucinaties: Kleurrijke en levendige beelden kunnen worden waargenomen.
  • Verhoogd bewustzijn: Een gevoel van verbondenheid en inzicht in het zelf en de wereld.
  • Spirituele ervaringen: Een gevoel van transcendentie en verbondenheid met iets groters.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 1cP-LSD

  • Lichte dosering: 10-20 microgram
  • Gebruikelijke dosering: 20-50 microgram
  • Sterke dosering: 50-100 microgram

Duur van de effecten van 1cP-LSD

De duur van de effecten van 1cP-LSD varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 8 tot 12 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 1cp lsd kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.