Enig resultaat

1cP-MiPLA kopen

Koop de beste kwaliteit 1cP-MiPLA voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 1cP-MiPLA research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  6,50


Wat is 1cP-MiPLA?

Nieuwsgierig naar 1cP-MiPLA? 1cP-MiPLA, of 1-cyclopropionyl-LSD, is een synthetische psychedelische stof uit de lysergamide familie. Het staat bekend om zijn hallucinogene effecten, vergelijkbaar met die van LSD zelf, maar over het algemeen worden beschouwd als subtieler of minder intens. 1cP-MiPLA is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam, vooral gericht op hoe kleine veranderingen in chemische structuur de farmacologie en toxicologie van een stof kunnen beïnvloeden. 1cP-MiPLA is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een eenvoudigere structuur dan complexere lysergamidederivaten zoals LSD.

Ontwikkeling van 1cP-MiPLA

De geschiedenis van 1cP-MiPLA begint met de bredere studie van lysergamiden, waar sinds het midden van de 20e eeuw wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Lysergamiden staan bekend om hun hallucinogene eigenschappen en beïnvloeden serotoninesystemen in de hersenen. Onderzoekers zijn al lang geïntrigeerd door de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 1cP-MiPLA kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van lysergamiden te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de lysergamidemolecule, zoals de toevoeging van een cyclopropionylgroep, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van serotoninesystemen, hersenfuncties en farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 1cP-MiPLA is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 1cP-MiPLA

De effecten van 1cp mipla kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Veranderingen in perceptie, zoals visuele en auditieve hallucinaties.
  • Gedachteveranderingen: Veranderingen in denkprocessen en bewustzijn.
  • Verhoogd bewustzijn: Verbeterd inzicht en introspectie.
  • Veranderingen in emoties: Veranderingen in stemming en emoties.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 1cP-MiPLA

  • Lichte dosering: 10-20 mcg
  • Gebruikelijke dosering: 20-40 mcg
  • Sterke dosering: 40-60 mcg

Duur van de effecten van 1cP-MiPLA

De duur van de effecten van 1cP-MiPLA varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 1cp mipla kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.