Toont alle 3 resultaten

1D-LSD kopen

Koop de beste kwaliteit 1D-LSD voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 1D-LSD research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  19,95
Vanaf  14,95
Vanaf  24,95


Wat is 1D-LSD?

Nieuwsgierig naar 1D-LSD? 1D-LSD, of 1-Desoxy-lysergic acid diethylamide, is een synthetische psychedelische stof en een analoog van LSD. Het staat bekend om zijn hallucinogene effecten en wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam en de geest te bestuderen. 1D-LSD wordt verondersteld vergelijkbare effecten te hebben als LSD, maar met een kortere werkingsduur en minder intense ervaringen. Het is belangrijk op te merken dat 1D-LSD alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van 1D-LSD

De ontwikkeling en studie van 1D-LSD is voortgekomen uit de interesse in de effecten van psychedelische stoffen en de wens om hun eigenschappen beter te begrijpen. Onderzoekers zijn al lange tijd geïntrigeerd door de potentieel therapeutische en bewustzijnsveranderende eigenschappen van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 1D-LSD is gericht op het verkennen van de structurele modificaties van LSD en het onderzoeken van de invloed ervan op de farmacologische eigenschappen. Door subtiele veranderingen aan te brengen in de lysergic acid diethylamide-molecule, zoals het verwijderen van een zuurstofatoom op de eerste positie, kunnen onderzoekers inzicht krijgen in de relatie tussen chemische structuur en de effecten op het menselijk lichaam en de geest.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in het vergroten van ons begrip van de werking van psychedelische stoffen en het verkennen van hun potentieel voor therapeutische toepassingen. Door de interacties tussen 1D-LSD en de neurotransmittersystemen in de hersenen te bestuderen, kunnen onderzoekers bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen en therapieën.

Let op: 1D-LSD is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 1D-LSD

De effecten van 1D LSD kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Visuele en soms auditieve hallucinaties, veranderingen in waarneming en vervorming van de werkelijkheid.
  • Gewijzigd bewustzijn: Veranderingen in het denken, de stemming en het bewustzijn, vaak gekenmerkt door een gevoel van verbondenheid en diepere inzichten.
  • Verhoogde zintuiglijke waarneming: Versterkte perceptie van kleuren, geluiden en andere sensorische input.
  • Emotionele intensiteit: Verhoogde gevoeligheid voor emoties en een verhoogd gevoel van empathie.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele gevoeligheid.

Dosering van 1D-LSD

  • Lichte dosering: 50-100 microgram
  • Gebruikelijke dosering: 100-200 microgram
  • Sterke dosering: 200-300 microgram

Duur van de effecten van 1D-LSD

De duur van de effecten van 1D-LSD kan variëren:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 8 tot 12 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 1D LSD kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.