Toont alle 5 resultaten

1P-LSD kopen

Koop de beste kwaliteit 1P-LSD voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 1P-LSD research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  6,50
Uitverkocht
Uitverkocht


Wat is 1P-LSD?

Nieuwsgierig naar 1P-LSD? 1P-LSD, of 1-Propionyl-lysergic acid diethylamide, is een synthetische psychedelische stof en een analoog van LSD. Het staat bekend om zijn hallucinogene effecten en wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam en de geest te bestuderen. 1P-LSD wordt verondersteld vergelijkbare effecten te hebben als LSD, maar met een kortere werkingsduur en minder intense ervaringen. Het is belangrijk op te merken dat 1P-LSD alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van 1P-LSD

De ontwikkeling en studie van 1P-LSD is voortgekomen uit de interesse in de effecten van psychedelische stoffen en de wens om nieuwe verbindingen te onderzoeken. Onderzoekers hebben 1P-LSD ontwikkeld als een structureel analoog van LSD om de farmacologische eigenschappen en de interactie met de serotonine receptoren te bestuderen.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in het vergroten van ons begrip van de werking van psychedelische stoffen en hun potentiële therapeutische toepassingen. Door de structuur van LSD te modificeren, kunnen onderzoekers inzicht krijgen in de rol van specifieke chemische kenmerken bij het opwekken van psychedelische effecten.

De studie van 1P-LSD draagt bij aan de wetenschappelijke kennis van de werking van de serotonine receptoren en de complexe interacties tussen chemische stoffen en het menselijk brein. Dit onderzoek kan uiteindelijk bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen en therapieën.

Let op: 1P-LSD is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 1P-LSD

De effecten van 1P LSD kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Visuele en auditieve verstoringen, veranderingen in perceptie en bewustzijn.
  • Gedachteveranderingen: Verhoogde introspectie, veranderde denkpatronen en filosofische overpeinzingen.
  • Veranderingen in stemming: Verhoogde empathie, euforie of angstgevoelens.
  • Verhoogde creativiteit: Verbeterde artistieke en creatieve expressie.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering, omgeving en individuele gevoeligheid.

Dosering van 1P-LSD

  • Lichte dosering: 50-100 microgram
  • Gebruikelijke dosering: 100-200 microgram
  • Sterke dosering: 200-400 microgram

Duur van de effecten van 1P-LSD

De duur van de effecten van 1P-LSD varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 8 tot 12 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 1p lsd kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.