Enig resultaat

1P-MiPLA kopen

Koop de beste kwaliteit 1P-MiPLA voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 1P-MiPLA research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht


Wat is 1P-MiPLA?

Benieuwd naar 1P-MiPLA? 1P-MiPLA, of 1-Propionyl-N-methyl-Lysergic Acid Diethylamide, is een synthetische psychedelische verbinding behorend tot de lysergamideklasse. Het staat bekend om zijn hallucinogene effecten, vergelijkbaar met die van andere lysergamiden zoals LSD. 1P-MiPLA wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam te bestuderen, met name gericht op de farmacologie en toxicologie van deze stof. Het heeft een complexe chemische structuur en is een derivaat van LSD.

Ontwikkeling van 1P-MiPLA

De geschiedenis van 1P-MiPLA begint met de bredere studie van lysergamiden, waar sinds de ontdekking van LSD in de jaren 30 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Lysergamiden staan bekend om hun hallucinogene eigenschappen en beïnvloeden het serotoninesysteem in de hersenen. Onderzoekers zijn altijd geïnteresseerd geweest in de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 1P-MiPLA kan worden toegeschreven aan de wens om de structuur-activiteitsrelaties van lysergamiden te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de lysergamidemolecule, zoals de toevoeging van een propionylgroep op de N-methylpositie, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van het serotoninesysteem, de hersenfuncties en de farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 1P-MiPLA is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 1P-MiPLA

De effecten van 1P-MiPLA kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Veranderingen in perceptie, zoals visuele en auditieve hallucinaties.
  • Gedachteverandering: Veranderingen in denkpatronen en bewustzijnstoestand.
  • Verhoogd bewustzijn: Verhoogde introspectie en bewustwording van gedachten en emoties.
  • Verandering van tijdservaring: Perceptie van tijd kan verstoord zijn.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 1P-MiPLA

  • Lichte dosering: 50-100 microgram
  • Gebruikelijke dosering: 100-200 microgram
  • Sterke dosering: 200-300 microgram

Duur van de effecten van 1P-MiPLA

De duur van de effecten van 1P MiPLA varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 8 tot 12 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 1p mipla kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.