Toont alle 2 resultaten

1V-LSD kopen

Koop de beste kwaliteit 1V-LSD voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 1V-LSD research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  9,95
Vanaf  10,00


Wat is 1V-LSD?

Nieuwsgierig naar 1V-LSD? 1V-LSD, of 1-Vinyl-lysergic acid diethylamide, is een synthetische psychedelische stof en een analoog van LSD. Het staat bekend om zijn hallucinogene effecten en wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam en de geest te bestuderen. 1V-LSD wordt verondersteld vergelijkbare effecten te hebben als LSD, maar met een kortere werkingsduur en minder intense ervaringen. Het is belangrijk op te merken dat 1V-LSD alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

1V-LSD staat ook bekend als Valarie of Valerie. Valarie kopen? Dan bestel je 1V-LSD!

Ontwikkeling van 1V-LSD

De ontwikkeling en studie van 1V-LSD is voortgekomen uit de interesse in de effecten van psychedelische stoffen en de wens om hun effecten beter te begrijpen. Onderzoekers zijn al lange tijd geïnteresseerd in de potentieel therapeutische toepassingen van psychedelica en de impact ervan op het menselijk bewustzijn.

De specifieke ontwikkeling van 1V-LSD is gericht op het verkennen van de structuur-activiteitsrelaties van LSD en het identificeren van analogen met vergelijkbare effecten. Door subtiele modificaties aan te brengen in de chemische structuur van LSD, zoals het introduceren van een vinylgroep, kunnen onderzoekers de farmacologische eigenschappen van de stof beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de wens om meer inzicht te krijgen in de werking van psychedelische stoffen en hun potentiële toepassingen in de psychiatrie, neurowetenschappen en bewustzijnsstudies. Door de effecten en mechanismen van 1V-LSD te bestuderen, kunnen wetenschappers bijdragen aan ons begrip van de menselijke geest en de complexe interacties tussen chemie en bewustzijn.

Let op: 1V-LSD is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 1V-LSD

De effecten van 1V LSD kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Visuele en auditieve verstoringen, veranderingen in waarneming en bewustzijn.
  • Gedachteveranderingen: Verhoogde introspectie, veranderd denkpatroon en nieuwe inzichten.
  • Veranderingen in stemming: Verhoogde empathie, euforie of angst.
  • Veranderingen in tijdsbeleving: Versnelling of vertraging van de waarneming van tijd.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering, omgeving en individuele gevoeligheid.

Dosering van 1V-LSD

  • Lichte dosering: 20-50 microgram
  • Gebruikelijke dosering: 50-150 microgram
  • Sterke dosering: 150-300 microgram

Duur van de effecten van 1V-LSD

De duur van de effecten van 1V-LSD kan variëren:

  • Begin van de effecten: 30-60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2-4 uur na inname.
  • Totale duur: 8-12 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 1v lsd kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.