Toont alle 2 resultaten

AL-LAD kopen

Koop de beste kwaliteit AL-LAD voor al je wetenschappelijke onderzoeken. AL-LAD research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  7,75
Uitverkocht


Wat is AL-LAD?

Nieuwsgierig naar AL-LAD? AL-LAD, of 6-allyl-6-nor-lysergic acid diethylamide, is een psychedelische verbinding uit de lysergamidefamilie. Het is nauw verwant aan LSD en staat bekend om zijn psychedelische effecten die kunnen variëren van visuele hallucinaties tot diepe introspectie. Deze stof onderscheidt zich door de toevoeging van een allylgroep aan de indoolkern van LSD, een wijziging die bijdraagt aan de unieke psychoactieve eigenschappen ervan. ALLAD kwam in de jaren '80 aan het licht en geniet aanzienlijke belangstelling van wetenschappelijke onderzoekers en liefhebbers van psychedelica die de invloed van structurele chemische variaties op psychoactieve effecten onderzoeken.

Hoewel AL-LAD vergelijkbare psychedelische effecten kan veroorzaken als LSD, zoals zintuiglijke vervormingen, emotionele schommelingen en een veranderde tijdsperceptie, rapporteren gebruikers vaak een minder intense mentale ervaring en een kortere werkingsduur. Deze stof biedt een uniek profiel dat nuttig is voor onderzoek naar de psychologische en perceptuele veranderingen geïnduceerd door psychedelica. AL-LAD wordt meestal op blotters gevonden en gebruikt voor orale of sublinguale toediening.

Ontwikkeling van AL-LAD

De ontdekking van AL-LAD is te danken aan de pioniers in psychedelisch onderzoek, die de impact van structurele modificaties op de lysergamide-moleculen onderzochten. Net als LSD beïnvloedt AL-LAD de serotonine-receptoren in de hersenen, maar het biedt een andere ervaring die door velen wordt omschreven als korter en visueel intenser, maar minder mentaal intensief.

De motivatie achter de studie van AL-LAD en andere lysergamiden is het vergroten van wetenschappelijke kennis over hoe deze stoffen de perceptie en het bewustzijn kunnen beïnvloeden. Deze onderzoeken dragen bij aan een dieper begrip van de menselijke geest en potentiële therapeutische toepassingen.

Let op: AL-LAD is bedoeld voor laboratoriumonderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van AL-LAD

De ervaringen met AL-LAD kunnen sterk variëren, maar omvatten vaak:

  • Visuele hallucinaties: Intense visuele effecten en kleurveranderingen.
  • Veranderde gedachteprocessen: Nieuwe inzichten en perspectieven.
  • Emotionele empathie: Verhoogd gevoelsbewustzijn en verbinding met anderen.
  • Tijdsvervorming: Veranderde perceptie van tijd.

Deze effecten zijn zeer subjectief en kunnen afhangen van de dosering en de individuele reactie.

Dosering van AL-LAD

  • Lichte dosering: 50-100 microgram
  • Gebruikelijke dosering: 100-150 microgram
  • Sterke dosering: 150-300 microgram

Duur van de effecten van AL-LAD

De duur van de effecten van AL-LAD is gewoonlijk als volgt:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: 2 tot 3 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 10 uur.

Deze tijdsduur kan individueel variëren en is ook afhankelijk van de dosering.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor AL-LAD bestellen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.