Toont alle 2 resultaten

LSZ kopen

Koop de beste kwaliteit LSZ voor al je wetenschappelijke onderzoeken. LSZ research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  6,95
Uitverkocht


Wat is LSZ?

Nieuwsgierig naar LSZ? LSZ, of Lysergic acid 2,4-dimethylazetidide, is een psychedelische stof uit de klasse van lysergamiden. Het is nauw verwant aan LSD en staat bekend om zijn psychedelische effecten, waaronder visuele hallucinaties en veranderingen in gedachteprocessen. LSZ is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en wordt bestudeerd voor zijn mogelijke toepassingen in psychotherapie en als hulpmiddel bij het onderzoek naar het bewustzijn en neurologische processen.

Wat is LSD?

LSD, voluit lyserginezuurdi-ethylamide, is een krachtige psychedelische drug die bekend staat om zijn psychologische effecten, die kunnen variëren van lichte visuele en mentale hallucinaties tot diepgaande veranderingen in de waarneming en het bewustzijn. Het wordt vaak geassocieerd met de tegencultuur van de jaren '60 en wordt nog steeds gebruikt zowel recreatief als in sommige gevallen voor onderzoek naar de behandeling van bepaalde psychische aandoeningen. Het gebruik van LSD buiten een gecontroleerde omgeving kan echter onvoorspelbare effecten hebben en wordt niet aanbevolen.

Ontwikkeling van LSZ

De ontwikkeling van LSZ is geïnspireerd door de ontdekking en het onderzoek naar LSD, dat sinds de jaren '40 van de vorige eeuw plaatsvindt. Net als LSD, beïnvloedt LSZ serotonerge neurotransmissiesystemen in de hersenen, wat kan leiden tot diepgaande veranderingen in perceptie en bewustzijn.

LSZ werd gesynthetiseerd als een variant van LSD met het doel de farmacologische en therapeutische eigenschappen van lysergamiden verder te onderzoeken. Onderzoekers zijn met name geïnteresseerd in de manier waarop kleine veranderingen in de chemische structuur, zoals de toevoeging van twee methylgroepen, de effecten van de stof kunnen beïnvloeden.

Het onderzoek naar LSZ is deel van een bredere interesse in psychedelica en hun potentieel voor de behandeling van aandoeningen zoals depressie, angst en PTSS. Het doel is om een beter begrip te krijgen van de werking van het menselijk brein en de mogelijkheden voor therapeutische interventies.

Let op: LSZ is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van LSZ

De effecten van Lysergic Acid kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Visuele hallucinaties: Intense visuele effecten en veranderingen in kleurperceptie.
  • Cognitieve veranderingen: Veranderde gedachteprocessen en tijdsperceptie.
  • Emotionele intensivering: Versterkte emotionele ervaringen.
  • Euforie: Gevoelens van geluk en welzijn.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van LSZ

  • Lichte dosering: 50-100 microgram
  • Gebruikelijke dosering: 100-200 microgram
  • Sterke dosering: 200-300 microgram

Duur van de effecten van LSZ

De duur van de effecten van LSZ varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 90 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 3 tot 5 uur na inname.
  • Totale duur: 8 tot 12 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor Lysergic Acid kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.