Enig resultaat

PRO-LAD kopen

Koop de beste kwaliteit PRO-LAD voor al je wetenschappelijke onderzoeken. PRO-LAD research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  7,75


Wat is PRO-LAD?

Nieuwsgierig naar PRO-LAD? PRO-LAD, of Propyl-Lysergic Acid Diethylamide, is een psychedelische verbinding die behoort tot de klasse van lysergamiden. Het is een derivaat van LSD en staat bekend om zijn hallucinogene effecten. PRO-LAD wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam en de geest. Het heeft vergelijkbare eigenschappen als LSD, maar met specifieke kenmerken die het uniek maken. Het is belangrijk op te merken dat PRO-LAD alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van PRO-LAD

De ontwikkeling en studie van PRO-LAD is voortgekomen uit de interesse in de lysergamideklasse en de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk bewustzijn. Onderzoekers hebben verschillende verbindingen onderzocht die de serotonine-receptoren in de hersenen kunnen beïnvloeden en zo de psychedelische ervaring kunnen veroorzaken. PRO-LAD is een van de verbindingen die zijn ontwikkeld en getest op zijn werkzaamheid en unieke eigenschappen.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht naar een beter begrip van de menselijke geest en de mogelijkheid om psychedelische stoffen te gebruiken voor therapeutische doeleinden. Door de interactie tussen chemische stoffen en de hersenen te bestuderen, hopen onderzoekers inzicht te krijgen in de mechanismen achter bewustzijn, perceptie en psychische aandoeningen.

Let op: PRO-LAD is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van PRO-LAD

De effecten van PRO LAD kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Visuele en soms auditieve hallucinaties.
  • Gedachteveranderingen: Veranderingen in het denken en de perceptie van de werkelijkheid.
  • Verhoogde empathie: Toegenomen gevoel van verbondenheid en empathie.
  • Spirituele ervaringen: Diepe, betekenisvolle en spirituele inzichten.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering, omgeving en individuele reacties.

Dosering van PRO-LAD

  • Lichte dosering: 50-100 microgram
  • Gebruikelijke dosering: 100-200 microgram
  • Sterke dosering: 200-300 microgram

Duur van de effecten van PRO-LAD

De duur van de effecten van PRO-LAD varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 10 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor PROLAD kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.