Nieuwe betaalmethode: Creditcard betalingen

creditcard betaalmethode professor

Bij Professor.nl streven we er altijd naar om het shoppen van research chemicals zo eenvoudig en handig mogelijk te maken voor onze gewaardeerde klanten. Daarom kondigen we bij deze aan dat we nu ook betalingen met creditcards accepteren! Of je nu met VISA of MasterCard wilt betalen, we got you.

Waarom en hoe werkt het?

We begrijpen dat verschillende klanten verschillende voorkeuren hebben als het gaat om betalingsmethoden. Terwijl sommige mensen de voorkeur geven aan traditionele methoden zoals bankoverschrijvingen of iDeal, geven anderen er de voorkeur aan om snel en gemakkelijk te betalen met hun creditcard. Met deze nieuwe betalingsoptie willen we zorgen voor meer flexibiliteit en gemak voor al onze klanten.

Het gebruik van je creditcard om bij Professor.nl te shoppen, is eenvoudig en veilig. Creditcard betalingen verlopen via onze betaalpartner Cointopay. Nadat je de producten hebt geselecteerd die je wilt bestellen, ga je gewoon naar de afrekenpagina. Hier selecteer je ‘Cointopay (VISA / MasterCard)’ als je betaalmethode. Vervolgens voer je je creditcardgegevens in, inclusief het kaartnummer, de vervaldatum en de beveiligingscode. Zorg ervoor dat alle informatie correct is ingevoerd om een soepele transactie te garanderen.

We kijken uit naar je bestelling en hopen dat je geniet van de nieuwe betalingsmethode. Bedankt dat je voor Professor.nl hebt gekozen als jouw research chemicals vendor!

Groet, De Professor 🙂

4 reacties op “Nieuwe betaalmethode: Creditcard betalingen

  1. Jen H. zegt:

    Ging nog niet vlekkeloos, via CC.
    Kreeg foutmelding, bedrag wel gereserveerd, ook kreeg ik bevestigingsmail dat bestelling in behandeling is.

    Kost 2,- extra om langs deze weg te betalen.

    Ik zal t niet gauw weer doen.

Geef een reactie

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.