Nieuwe betaalmethode: iDeal

ideal betaalmethode professor

Bij Professor.nl zetten we ons in om het kopen van research chemicals zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor onze gewaardeerde klanten. Met trots kondigen we aan dat betalingen nu ook mogelijk zijn via iDeal! Dit betekent dat je snel, veilig en vertrouwd kunt betalen, rechtstreeks vanuit je bankomgeving.

Waarom en hoe werkt het?

We begrijpen dat onze klanten uiteenlopende voorkeuren hebben als het gaat om betaalmethoden. Sommigen geven de voorkeur aan traditionele methoden zoals bankoverschrijvingen, terwijl anderen graag de eenvoud en veiligheid van iDeal gebruiken. Ons doel is om elke klant flexibiliteit en gemak te bieden bij het betalen.

Het betalen met iDeal bij Professor.nl is eenvoudig. Zodra je de producten hebt geselecteerd, ga je naar de afrekenpagina. Hier kies je voor ‘iDeal’ als betaalmethode. iDeal betalingen worden afgehandeld via onze betalingspartner Cointopay. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar een veilige bankomgeving waar je de betaling kunt voltooien via je eigen bank. iDeal is gekoppeld aan alle grote Nederlandse banken, dus je kunt erop vertrouwen dat de betaling soepel en veilig verloopt.

We hopen dat deze nieuwe betaalmogelijkheid je shop ervaring bij Professor.nl nog beter maakt. Bedankt voor het kiezen van Professor.nl voor je research chemicals!

Groet, De Professor 🙂

Geef een reactie

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.