Enig resultaat

IDRA-21 kopen

Koop de beste kwaliteit IDRA-21 voor al je wetenschappelijke onderzoeken. IDRA-21 research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht


Wat is IDRA-21?

Benieuwd naar IDRA-21? IDRA-21 is een synthetische verbinding behorend tot de ampakineklasse. Het staat bekend om zijn noötropische effecten, wat betekent dat het de cognitieve functies kan verbeteren, zoals geheugen, concentratie en leervermogen. IDRA-21 wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van noötropica op het menselijk brein te bestuderen, met name gericht op de farmacologie en toxicologie van deze stof. Het heeft een unieke chemische structuur en werkt door de activiteit van glutamaatreceptoren in de hersenen te versterken.

Ontwikkeling van IDRA-21

De geschiedenis van IDRA-21 begint met de bredere studie van ampakines, waar sinds de jaren 70 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Ampakines staan bekend om hun potentieel om de cognitieve functies te verbeteren door de activiteit van glutamaatreceptoren te versterken. Onderzoekers zijn altijd geïnteresseerd geweest in de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van IDRA-21 kan worden toegeschreven aan de wens om de farmacologische eigenschappen van ampakines verder te begrijpen. Onderzoekers hebben geprobeerd te achterhalen hoe subtiele veranderingen aan de chemische structuur van ampakines de noötropische effecten kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht naar manieren om de cognitieve prestaties te verbeteren en neurologische aandoeningen te behandelen. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en de hersenen, wat uiteindelijk kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen en therapieën.

Let op: IDRA-21 is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van IDRA-21

De effecten van IDRA 21 kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Verbeterd geheugen: Versterking van het vermogen om informatie op te slaan en te onthouden.
  • Verhoogde concentratie: Verbeterde focus en aandacht.
  • Sneller leervermogen: Verhoogde snelheid van het leren en verwerken van nieuwe informatie.
  • Verbeterde cognitieve prestaties: Verhoogde mentale helderheid en denkvermogen.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van IDRA-21

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-20 mg
  • Sterke dosering: 20-40 mg

Duur van de effecten van IDRA-21

De duur van de effecten van IDRA21 kan variëren:

  • Begin van de effecten: Binnen 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige onderzoekschemicaliën, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl is eenvoudig en kan online worden gedaan. Kies uit verschillende betaalmethoden en verzendopties om aan je behoeften te voldoen.

Voor vragen en ondersteuning is onze klantenservice beschikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik rechtsonder op onze Professor-bot en kies de gewenste contactmethode. We staan altijd klaar om je te helpen!

Kies daarom vandaag nog voor IDRA-21 bestellen en haal het beste uit je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.