Toont alle 9 resultaten

Overig

Koop de beste kwaliteit onderzoekschemicaliën voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Research chemicals van Professor.nl hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  19,95
Vanaf  15,95
-20%

N-Methyl-Cyclazodone

N-Methyl-Cyclazodone

Vanaf  22,95
Vanaf  12,95
Vanaf  19,95
Vanaf  36,95


Overige RC's

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekend voor onderzoek
  • Niet geschikt voor menselijke consumptie

Waarom Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige RC's, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Research chemicals van Professor.nl zijn geschikt voor verschillende onderzoeksdoeleinden. De Professor maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien worden alle producten zorgvuldig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid en potentie.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Welke research chemical ga jij onderzoeken?

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.