Toont alle 2 resultaten

IPPH kopen

Koop de beste kwaliteit IPPH voor al je wetenschappelijke onderzoeken. IPPH research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-20%
Vanaf  17,56
Vanaf  15,95


Wat is IPPH?

Nieuwsgierig naar IPPH? IPPH, of Isopropylphenidate, is een synthetische stimulant uit de fenethylamine-familie. Het staat bekend om zijn stimulerende effecten, vergelijkbaar met die van andere fenethylamines, maar over het algemeen worden beschouwd als subtieler of minder intens. IPPH is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van stimulerende middelen op het menselijk lichaam, vooral gericht op hoe kleine veranderingen in chemische structuur de farmacologie en toxicologie van een stof kunnen beïnvloeden. IPPH is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een eenvoudigere structuur dan complexere fenethylaminederivaten zoals methylfenidaat.

Ontwikkeling van IPPH

De geschiedenis van IPPH begint met de bredere studie van fenethylamines, waar sinds de jaren 1930 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Fenethylamines staan bekend om hun stimulerende eigenschappen en beïnvloeden neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder dopamine, noradrenaline en serotonine. Onderzoekers zijn al lang geïntrigeerd door de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van IPPH kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van fenethylamines te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de fenethylaminemolecule, zoals de toevoeging van een isopropylgroep, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van neurotransmittersystemen, hersenfuncties en farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: IPPH is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van IPPH

De effecten van Isopropylhenidate kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Concentratie: Verbeterde focus en concentratievermogen.
  • Verhoogd uithoudingsvermogen: Verlenging van het fysieke en mentale uithoudingsvermogen.
  • Minder eetlust: Vermindering van de behoefte aan voedsel.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van IPPH

  • Lichte dosering: 10-20 mg
  • Gebruikelijke dosering: 20-40 mg
  • Sterke dosering: 40-60 mg

Duur van de effecten van IPPH

De duur van de effecten van IPPH varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor Isopropylhenidate kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.