Enig resultaat

Tropacocaine kopen

Koop de beste kwaliteit Tropacocaine voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Tropacocaine research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  36,95


Wat is tropacocaine?

Nieuwsgierig naar tropacocaine? Tropacocaine is een synthetische stimulerende stof die behoort tot de klasse van lokale anesthetica. Het staat bekend om zijn verdovende effecten en wordt vaak gebruikt in de medische wereld voor lokale verdoving tijdens kleine chirurgische ingrepen. Tropacocaine heeft een vergelijkbare structuur als cocaïne, maar met enkele chemische modificaties die de farmacologische eigenschappen beïnvloeden.

Ontwikkeling van tropacocaine

De geschiedenis van tropacocaine begint met de bredere studie van cocaïne, waar sinds de 19e eeuw wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Cocaïne staat bekend om zijn lokale verdovende eigenschappen en wordt al lange tijd gebruikt in de geneeskunde. Onderzoekers waren geïnteresseerd in het ontwikkelen van nieuwe lokale anesthetica met vergelijkbare effecten, maar met minder bijwerkingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van tropacocaine kan worden toegeschreven aan de wens om de chemische structuur van cocaïne te modificeren. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe kleine veranderingen in de molecuulstructuur de farmacologische eigenschappen van de stof kunnen beïnvloeden, met als doel een veiliger en effectiever alternatief te ontwikkelen.

De motivatie voor dit onderzoek lag in de zoektocht naar betere lokale anesthetica die minder verslavend en minder cardiotoxisch waren dan cocaïne. Het doel was om de medische praktijk te verbeteren en patiënten een veiligere en meer comfortabele ervaring te bieden tijdens chirurgische ingrepen.

Let op: Tropacocaine is een research chemical en niet bestemd voor menselijke consumptie.

Effecten van tropacocaine

De effecten van tropacocaine zijn voornamelijk lokaal verdovend. Veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Lokale verdoving: Vermindering van pijn en gevoeligheid op de plaats van toediening.
  • Tijdelijk verlies van gevoel: Tijdelijk verlies van gevoel in het behandelde gebied.
  • Ontspanning: Een gevoel van ontspanning kan optreden als gevolg van de verminderde pijn en gevoeligheid.

Deze effecten zijn van voorbijgaande aard en verdwijnen na verloop van tijd.

Toepassingen van tropacocaine

Tropacocaine wordt voornamelijk gebruikt als een lokaal anestheticum in de medische wereld. Het wordt gebruikt voor lokale verdoving tijdens kleine chirurgische ingrepen, tandheelkundige procedures en andere medische behandelingen waarbij tijdelijke verdoving nodig is. Tropacocaine wordt meestal toegediend door een gekwalificeerde medische professional en mag alleen worden gebruikt volgens de voorgeschreven dosering en richtlijnen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van tropacocaine en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan de juiste toepassing en volg de voorgeschreven richtlijnen.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.