Stickerwedstrijd: Win €50 Shoptegoed

Blog Stickerwedstrijd: Win €50 Shoptegoed

Plak, klik en win! Het is tijd om jouw creativiteit te laten zien en kans te maken op een geweldige prijs. Professor.nl nodigt jou uit om mee te doen aan onze spannende Stickerwedstrijd, waar je elke maand de kans krijgt om €50 shoptegoed te winnen! Lees snel verder en ontdek hoe je mee kunt doen.

We houden van een beetje gekkigheid en plezier bij Professor.nl, en daarom hebben we een superleuke actie bedacht die jouw creativiteit prikkelt. Het enige wat je hoeft te doen, is een sticker van Professor.nl ergens naar keuze plakken. Of het nu op je labjas, je favoriete koffiemok of zelfs je huisdier is, laat je fantasie de vrije loop en maak er iets unieks van!

Zodra je de perfecte plek hebt gevonden voor je Professor.nl sticker, is het tijd om een foto te maken. We willen jouw meesterwerk zien! Stuur de foto van je stickercreatie(s) naar sticker@professor.nl en zorg ervoor dat je je naam en bestelnummer vermeldt. Zo weten we dat jij de creatieve brein achter de foto bent.

Maar wat kun je winnen, vraag je je af? Nou, elke maand kiezen we een gelukkige winnaar uit alle inzendingen. En die winnaar gaat er vandoor met maar liefst €50 shoptegoed voor Professor.nl! Dat is een flinke dosis aan shopping power om je voorraad research chemicals weer aan te vullen of om iets nieuws te onderzoeken.

Onze Stickerwedstrijd is niet alleen een geweldige kans om een toffe prijs te winnen, maar we vinden het zelf natuurlijk ook fantastisch om te zien waar onze stickers belanden en hoe creatief onze klanten zijn. Dus laat je innerlijke kunstenaar naar boven komen en doe met ons mee! En wees gerust, want we respecteren je privacy. De ingezonden foto’s worden alleen gebruikt voor de wedstrijd. We willen gewoon wat vrolijkheid en inspiratie verspreiden onder onze geweldige klanten.

Dus waar wacht je nog op? Haal de sticker uit je bestelling tevoorschijn, plak het op de meest onverwachte plek en laat je creatieve geest stralen. Stuur je foto naar sticker@professor.nl en maak kans op €50 shoptegoed. Wie weet ben jij wel de volgende gelukkige winnaar!

6 reacties op “Stickerwedstrijd: Win €50 Shoptegoed

  1. Triptapper zegt:

    Hoe creatief is nog voordelig? Jullie stickers plakken op basisscholen, bushaltes, stoplichten er in de buurt is ook gewenst? Kan wel helpen om scheikunde te promoten of liever niet?

  2. Kevin Van h. zegt:

    Nep 2mmc eutylone cec zijn nicemaar toch chil geen vermoeidheid en nu een twe uurtjes kun je slapen als je er geen 3,cmc bij gebruik dan is het ook lastig maar een benzo en jointje lossen de dam was op

  3. Kevin Van h. zegt:

    Ff een leuke ervaring ik was eerst droef toen apihp en mdphp niet meer mochten verkocht worden maar ik heb betere nieuwe producten gevonden die denegatieve effecten niet meer hebben al moet je wel voorzichtig zijn en het met respect behandelen wanneer je niet overdrijft heb je een leuke onderzoek sessie

Geef een reactie

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.