Toont alle 3 resultaten

Synthetische cannabinoïden

Koop de beste kwaliteit synthetische cannabinoïden voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Synthetische cannabinoïden research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden

6-CL-ADBA

6-CL-ADBA

Vanaf  40,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Bijna verboden

7-ABF

7-ABF

Vanaf  17,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-20%
Bijna verboden
Vanaf  14,36
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina


Synthetische cannabinoïden research chemicals

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekend voor onderzoek
  • Niet geschikt voor menselijke consumptie

Wat zijn synthetische cannabinoïden?

Synthetische cannabinoïden zijn door de mens gemaakte chemicaliën die ontworpen zijn om de effecten van het actieve bestanddeel in marihuana, THC genaamd, na te bootsen. Deze chemicaliën worden op gedroogd plantaardig materiaal gespoten en verkocht als producten die bedoeld zijn om te worden gerookt of ingenomen.

Net als marihuana kunnen synthetische cannabinoïden gevoelens van ontspanning en andere waarnemingen opwekken, maar ze kunnen ook onvoorspelbare en gevaarlijke effecten hebben op de hersenen en het lichaam Synthetische cannabidoïden van Professor.nl zijn uitsluitend bestemd voor onderzoeksdoeleinden.

Geschiedenis van synthetische cannabinoïden

Synthetische cannabinoïden zijn een soort chemische verbindingen die in de jaren 1980 voor het eerst werden ontwikkeld door onderzoekers die de effecten van cannabinoïden in cannabis bestudeerden. Deze verbindingen zijn ontworpen om de effecten van natuurlijke cannabinoïden, zoals THC, na te bootsen, maar zijn vaak veel krachtiger.

De eerste synthetische cannabinoïde was HU-210, die in 1988 in Israël werd ontwikkeld. Sindsdien zijn er vele andere synthetische cannabinoïden ontwikkeld, die voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder medisch onderzoek en recreatief gebruik.

Ondanks de risico's die aan synthetische cannabinoïden kleven, wordt er nog steeds actief onderzoek naar gedaan, omdat wetenschappers proberen de effecten en mogelijke therapeutische toepassingen beter te begrijpen.

Waarom Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Research chemicals van Professor.nl zijn geschikt voor verschillende onderzoeksdoeleinden. De Professor maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien worden alle producten zorgvuldig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid en potentie.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Welke research chemical ga jij onderzoeken?

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.