Enig resultaat

JWH-210 kopen

Koop de beste kwaliteit JWH-210 voor al je wetenschappelijke onderzoeken. JWH-210 research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Vanaf  24,95


Wat is JWH-210?

Nieuwsgierig naar JWH-210? JWH-210 is een synthetische cannabinoïde die behoort tot de fenylacetylindole familie. Het staat bekend om zijn sterke affiniteit voor de CB1 en CB2 cannabinoïde receptoren in de hersenen. JWH-210 is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van cannabinoïden op het menselijk lichaam, vooral gericht op de mogelijke therapeutische toepassingen en de interactie met het endocannabinoïdesysteem. JWH-210 is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en is een van de vele stoffen die zijn ontdekt door de chemist John W. Huffman.

Ontwikkeling van JWH-210

De geschiedenis van JWH-210 is onderdeel van een reeks verbindingen gesynthetiseerd door John W. Huffman en zijn onderzoeksteam. Deze stoffen zijn ontworpen om de interacties van synthetische cannabinoïden met de cannabinoïde receptoren te bestuderen. JWH-210 in het bijzonder heeft een hoge affiniteit voor deze receptoren en is een van de potentiële verbindingen die gebruikt worden voor het onderzoeken van pijnbestrijding en andere therapeutische effecten.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht naar een beter begrip van het endocannabinoïdesysteem en de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen die kunnen helpen bij de behandeling van diverse aandoeningen. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de werking van cannabinoïden en hun potentiële medische toepassingen.

Let op: JWH-210 is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van JWH-210

De effecten van JWH-210 kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Ontspanning: Vermindering van stress en een ontspannen toestand.
  • Pijnverlichting: Potentieel voor verlichting van pijn.
  • Verhoogde eetlust: Mogelijke toename van de behoefte aan voedsel.

Deze effecten zijn anekdotisch en kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van JWH-210

  • Lichte dosering: Onbekend
  • Gebruikelijke dosering: Onbekend
  • Sterke dosering: Onbekend

De dosering van JWH-210 is niet goed vastgesteld en kan variëren afhankelijk van de vorm en zuiverheid van de stof.

Duur van de effecten van JWH-210

De duur van de effecten van JWH-210 varieert en is niet goed gedocumenteerd:

  • Begin van de effecten: Variabel
  • Piekeffect: Variabel
  • Totale duur: Variabel

Deze tijdsduur kan per individu en toedieningswijze verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor JWH-210 bestellen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.