Toont alle 44 resultaten

Tryptamines

Koop de beste kwaliteit tryptamines voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Tryptamines research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  24,95
-15%
Vanaf  19,98
Vanaf  21,25

5-MeO-DALT

5-MeO-DALT HCl

Vanaf  20,00
Vanaf  25,00
Vanaf  29,95
Vanaf  21,25

aMT

aMT

Vanaf  34,95
Vanaf  37,95
Vanaf  109,95
-20%
Vanaf  18,80
-15%
Vanaf  33,11

NB-5-MeO-DALT

NB-5-MeO-DALT Oxalaat

Vanaf  25,00

NB-5-MeO-MiPT

NB-5-MeO-MiPT Oxalaat

Vanaf  25,00

Tryptamines

NBoc-DMT Oxalaat

Vanaf  44,95
Vanaf  25,00
Uitverkocht
Vanaf  35,00
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  37,95
Uitverkocht
Vanaf  24,95
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Uitverkocht
Vanaf  25,00
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  9,95
-25%
Uitverkocht

Mandala Mixes

Pink Mandala

Vanaf  8,21
-25%
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  8,21


Tryptamines research chemicals

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekend voor onderzoek
  • Niet geschikt voor menselijke consumptie

Wat zijn tryptamines?

Tryptamines zijn een soort chemische verbindingen die in veel verschillende planten en dieren voorkomen, zoals bananen en paddenstoelen. Ze worden ook in ons eigen lichaam gemaakt, in een deel van onze hersenen dat de pijnappelklier wordt genoemd.

Tryptaminen zijn bijzonder omdat ze de manier waarop we denken, voelen en dingen zien kunnen beïnvloeden. Sommige mensen gebruiken tryptamines om hun eigen geest en emoties te verkennen, en om meer te weten te komen over zichzelf en de wereld om hen heen.

Er zijn veel verschillende soorten tryptamines, en elk heeft zijn eigen unieke effecten op de geest en het lichaam. Sommige tryptamines staan bekend om het produceren van gevoelens van vreugde en geluk, terwijl andere hallucinaties of veranderingen in de waarneming kunnen veroorzaken.

Tryptamines zijn fascinerende en complexe verbindingen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de menselijke geschiedenis en die vandaag de dag nog steeds door wetenschappers en onderzoekers worden bestudeerd.

Geschiedenis van tryptamines

Tryptamines zijn een klasse organische verbindingen die al eeuwenlang bekend zijn door hun aanwezigheid in verschillende natuurlijke bronnen zoals planten, schimmels en dieren. De chemische structuur van tryptaminen bestaat uit een dubbelringsysteem met een ring die vier koolstofatomen en een stikstofatoom bevat, terwijl de andere ring vijf koolstofatomen en een stikstofatoom bevat. Deze unieke structuur geeft tryptamines verschillende interessante eigenschappen en effecten op het menselijk lichaam.

Het gebruik van tryptamines gaat terug tot de oudheid, waar inheemse volkeren in verschillende delen van de wereld planten die deze verbindingen bevatten gebruikten in hun religieuze en sjamanistische praktijken. Een van de bekendste voorbeelden is ayahuasca, een psychoactief brouwsel gemaakt van een combinatie van planten die de tryptamineverbinding DMT bevatten. Ayahuasca wordt al eeuwenlang door inheemse stammen in Zuid-Amerika gebruikt voor spirituele en medicinale doeleinden.

In de 20e eeuw begonnen wetenschappers tryptamines beter te bestuderen, door verschillende verbindingen te isoleren en te synthetiseren voor onderzoeksdoeleinden. Een van de bekendste tryptamines is LSD, een synthetische verbinding die voor het eerst werd gesynthetiseerd in 1938. LSD werd in de jaren 1960 en 1970 populair als recreatieve drug en werd ook gebruikt in psychotherapie voor de behandeling van verschillende psychische aandoeningen.

Andere tryptamines, zoals psilocybine en DMT, hebben de laatste jaren ook aan populariteit gewonnen vanwege hun mogelijke therapeutische effecten op aandoeningen als depressie, angst en PTSS. Onderzoek naar deze verbindingen is gaande, waarbij wetenschappers hun werkingsmechanismen en mogelijke medische toepassingen bestuderen.

Tryptamines hebben een lange en fascinerende geschiedenis door verschillende culturen en blijven ze ook in de moderne tijd de belangstelling van wetenschappers en onderzoekers trekken.

Waarom Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Research chemicals van Professor.nl zijn geschikt voor verschillende onderzoeksdoeleinden. De Professor maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien worden alle producten zorgvuldig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid en potentie.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Welke research chemical ga jij onderzoeken?

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.