Toont alle 2 resultaten

4-AcO-MET kopen

Koop de beste kwaliteit 4-AcO-MET voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 4-AcO-MET research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-15%
Vanaf  19,98


Wat is 4-AcO-MET?

Nieuwsgierig naar 4-AcO-MET? 4-AcO-MET, of 4-Acetoxy-N-ethyl-N-methyltryptamine, is een synthetisch psychedelisch middel uit de tryptaminefamilie. Het staat bekend om zijn structurele gelijkenis met psilocybine, de actieve stof in magische paddenstoelen, en produceert vergelijkbare psychedelische effecten, hoewel het een eigen uniek profiel heeft. 4-AcO-MET wordt gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van psychedelica op het bewustzijn en de hersenfunctie, en is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden.

Ontwikkeling van 4-AcO-MET

De ontwikkeling van 4-AcO-MET is onderdeel van de bredere studie naar psychedelische tryptaminen, die inzicht bieden in de serotonerge systeem van de hersenen en hun invloed op perceptie, stemming en cognitie. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in de potentiële therapeutische toepassingen van deze stoffen en hun effecten op neuroplasticiteit en psychologisch welzijn.

De specifieke studie van 4-AcO-MET helpt wetenschappers om de farmacologie van psychedelica beter te begrijpen, met name hoe deze stoffen interactie hebben met serotonine receptoren in de hersenen. Dit onderzoek draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe therapeutische benaderingen voor een reeks van psychische aandoeningen.

Let op: 4-AcO-MET is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 4-AcO-MET

De effecten van 4-AcO-MET kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Visuele effecten: Versterkte kleuren en geometrische patronen.
  • Emotionele veranderingen: Verhoogde emotionele gevoeligheid en empathie.
  • Cognitieve effecten: Veranderde gedachteprocessen en tijdperceptie.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en verbondenheid.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 4-AcO-MET

  • Lichte dosering: 5-15 mg
  • Gebruikelijke dosering: 15-25 mg
  • Sterke dosering: 25-45 mg

Duur van de effecten van 4-AcO-MET

De duur van de effecten van 4-AcO-MET varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 4-AcO-MET en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.