Enig resultaat

4-AcO-MiPT kopen

Koop de beste kwaliteit 4-AcO-MiPT voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 4-AcO-MiPT research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht
Vanaf  23,50


Wat is 4-AcO-MiPT?

Benieuwd naar 4-AcO-MiPT? 4-AcO-MiPT is een synthetische psychedelische verbinding behorend tot de tryptamineklasse. Het staat bekend om zijn hallucinogene effecten, vergelijkbaar met die van andere tryptamines zoals psilocybine. 4-AcO-MiPT wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam te bestuderen, met name gericht op de farmacologie en toxicologie van deze stof. Het heeft een complexe chemische structuur en is een derivaat van MiPT (N-methyl-N-isopropyltryptamine).

Ontwikkeling van 4-AcO-MiPT

De geschiedenis van 4-AcO-MiPT begint met de bredere studie van tryptamines, waar sinds de ontdekking van DMT in de jaren 50 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Tryptamines staan bekend om hun hallucinogene eigenschappen en beïnvloeden het serotoninesysteem in de hersenen. Onderzoekers zijn altijd geïnteresseerd geweest in de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 4AcO MiPT kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van tryptamines te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de tryptaminemolecule, zoals de acetylering van de 4-positie, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van hallucinogene stoffen, hersenfuncties en farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 4-AcO-MiPT is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 4-AcO-MiPT

De effecten van 4 AcO MiPT kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Visuele en auditieve verstoringen, veranderingen in waarneming.
  • Gedachteverandering: Verhoogde introspectie, veranderd bewustzijn.
  • Euforie: Gevoelens van geluk, tevredenheid en welzijn.
  • Verbondenheid: Versterking van emotionele en spirituele verbondenheid.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 4-AcO-MiPT

  • Lichte dosering: 10-20 mg
  • Gebruikelijke dosering: 20-30 mg
  • Sterke dosering: 30-40 mg

Duur van de effecten van 4-AcO-MiPT

De duur van de effecten van 4-AcO-MiPT varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 3 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 4 aco mipt kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.