Enig resultaat

4-HO-McPT kopen

Koop de beste kwaliteit 4-HO-McPT voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 4-HO-McPT research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht
Vanaf  23,50


Wat is 4-HO-McPT?

Nieuwsgierig naar 4-HO-McPT? 4-HO-McPT, of 4-Hydroxy-N-methyl-N-cyclopropyltryptamine, is een psychedelische stof uit de tryptamineklasse. Het staat bekend om zijn psychedelische effecten, die vergelijkbaar kunnen zijn met die van psilocybine, de actieve stof in paddenstoelen. 4-HO-McPT wordt gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van psychedelica op het menselijk brein en bewustzijn, vooral gericht op hoe verschillende substituties op de tryptaminemolecule de farmacologische effecten kunnen beïnvloeden. 4-HO-McPT is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en is minder bekend dan andere psychedelica zoals LSD of psilocybine.

Ontwikkeling van 4-HO-McPT

De geschiedenis van 4-HO-McPT is relatief onbekend vergeleken met klassieke psychedelica, en wetenschappelijk onderzoek naar deze stof is beperkt. De interesse in 4-HO-McPT en soortgelijke verbindingen ligt in het potentieel om meer te leren over de werking van de serotonine 5-HT2A receptor, die een belangrijke rol speelt in de effecten van psychedelica.

De specifieke ontwikkeling en studie van 4HO McPT kan worden gezien als onderdeel van een bredere interesse in de relatie tussen chemische structuur en psychoactieve effecten. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in hoe de introductie van een cyclopropylgroep in de N-positie van de tryptaminemolecule de binding aan receptoren en de subjectieve ervaring van de gebruiker beïnvloedt.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van serotonerge systemen, bewustzijn en de therapeutische potentie van psychedelica uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de complexe interacties tussen chemische stoffen en het menselijk brein.

Let op: 4-HO-McPT is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 4-HO-McPT

De effecten van 4HOMcPT kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Visuele hallucinaties: Visuele vervormingen en mogelijk levendige hallucinaties.
  • Veranderd denken: Niet-lineaire gedachten en veranderde cognitieve processen.
  • Emotionele intensiteit: Versterking van emotionele ervaringen.
  • Spirituele ervaringen: Gevoelens van verbondenheid en mystieke ervaringen.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 4-HO-McPT

  • Lichte dosering: 5-15 mg
  • Gebruikelijke dosering: 15-25 mg
  • Sterke dosering: 25-35 mg

Duur van de effecten van 4-HO-McPT

De duur van de effecten van 4-HO-McPT varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 4 ho mcpt kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.