Toont alle 4 resultaten

4-HO-MET kopen

Koop de beste kwaliteit 4-HO-MET voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 4-HO-MET research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  109,95
-15%
Vanaf  33,11
Vanaf  25,00
Uitverkocht
Vanaf  37,95


Wat is 4-HO-MET?

Nieuwsgierig naar 4-HO-MET? 4-HO-MET, of 4-Hydroxy-N-methyl-N-ethyltryptamine, is een synthetische psychedelische verbinding die behoort tot de tryptamineklasse. Het wordt vaak vergeleken met psilocybine, de actieve stof in magische paddenstoelen, maar heeft een iets andere chemische structuur. Deze subtiele chemische variatie zorgt ervoor dat 4-HO-MET unieke effecten heeft, die door gebruikers vaak worden beschreven als visueel stimulerend en minder mentaal intens dan traditionele psychedelica zoals LSD of psilocybine.

Deze stof is vooral bekend om de levendige visuele hallucinaties die het kan opwekken, waaronder het intensiveren van kleuren en het creëren van geometrische patronen. Gebruikers melden ook vaak veranderingen in hun denkprocessen, emoties en zintuiglijke waarneming. Ondanks de psychedelische effecten, wordt 4-HO-MET beschouwd als hebbende een 'lichtere' psychologische impact, wat kan leiden tot een ervaring die door sommigen als meer ontspannen en speels wordt beschouwd.

4-HO-MET heeft de aandacht getrokken in wetenschappelijke en onderzoekscontexten, voornamelijk vanwege zijn potentieel als hulpmiddel bij het bestuderen van de serotonerge systeemwerking in de hersenen en de effecten van psychedelica op cognitie en perceptie. Het wordt vaak gebruikt in gecontroleerde onderzoeksinstellingen, maar het is belangrijk op te merken dat het gebruik ervan buiten deze contexten risico's met zich mee kan brengen, met name vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek naar de lange-termijneffecten op de menselijke gezondheid en welzijn. 4-HO-MET is bekend onder de naam Metocin.

Ontwikkeling van 4-HO-MET

De geschiedenis van 4HOMET begint met het onderzoek naar tryptamines, een klasse van verbindingen bekend om hun psychedelische effecten. Deze stof is specifiek ontwikkeld om het begrip van de serotonerge systeemwerking te verdiepen. Onderzoekers hebben zich gericht op hoe 4-HO-MET interageert met serotonine receptoren in de hersenen en de unieke effecten die het produceert.

De motivatie achter het onderzoek naar 4-HO-MET is het verkennen van de therapeutische potentie van psychedelica en hun mogelijke toepassingen in de behandeling van psychische stoornissen, zoals depressie en angst.

Let op: 4-HO-MET is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 4-HO-MET

De effecten van 4 HO MET worden vaak beschreven als kleurrijk en visueel stimulerend, met een minder intensieve mentale 'hoofdruimte' dan andere psychedelica:

  • Visuele effecten: Levendige kleuren en patronen.
  • Cognitieve veranderingen: Veranderde perceptie en denkprocessen.
  • Emotionele effecten: Verhoogde emotionele responsiviteit.
  • Zintuiglijke veranderingen: Versterking van zintuiglijke ervaringen.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 4-HO-MET

  • Lichte dosering: 10-15 mg
  • Gebruikelijke dosering: 15-25 mg
  • Sterke dosering: 25-35 mg

Duur van de effecten van 4-HO-MET

De duur van de effecten van 4-HO-MET varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: 1 tot 3 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 4-HO-MET en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.