Toont alle 2 resultaten

4-HO-MiPT kopen

Koop de beste kwaliteit 4-HO-MiPT voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 4-HO-MiPT research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht
Vanaf  24,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Uitverkocht
Vanaf  23,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina


Wat is 4-HO-MiPT?

Nieuwsgierig naar 4-HO-MiPT? 4-HO-MiPT, of 4-Hydroxy-N-methyl-N-isopropyltryptamine, is een psychedelische tryptamineverbinding. Het staat bekend om zijn hallucinogene effecten en wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam en de geest. 4-HO-MiPT is een structureel analoog van psilocine, de actieve verbinding in paddo's, en vertoont vergelijkbare eigenschappen. Het is belangrijk op te merken dat 4-HO-MiPT alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van 4-HO-MiPT

De ontwikkeling en studie van 4-HO-MiPT is voortgekomen uit de interesse in de tryptamineklasse en de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk bewustzijn. Onderzoekers hebben verschillende verbindingen onderzocht die de serotonine-receptoren in de hersenen kunnen beïnvloeden en zo de psychedelische ervaring kunnen veroorzaken. 4-HO-MiPT is een van de vele verbindingen die zijn gesynthetiseerd en bestudeerd om inzicht te krijgen in de werking en effecten van psychedelica.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht naar een dieper begrip van de menselijke geest en de mogelijkheden van psychedelische therapie. Door de effecten en mechanismen van psychedelische stoffen te bestuderen, hopen onderzoekers nieuwe inzichten te verkrijgen die kunnen bijdragen aan de behandeling van psychische aandoeningen en het bevorderen van het welzijn.

Let op: 4-HO-MiPT is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 4-HO-MiPT

De effecten van 4ho mipt kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Visuele en soms auditieve hallucinaties, veranderingen in waarneming en vervorming van zintuiglijke waarnemingen.
  • Gedachteveranderingen: Verhoogde introspectie, veranderingen in het denken en bewustzijn.
  • Veranderingen in emoties: Verhoogde empathie, gevoelens van verbondenheid en diepere emotionele ervaringen.
  • Spirituele ervaringen: Mogelijkheid tot spirituele inzichten en mystieke ervaringen.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 4-HO-MiPT

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-20 mg
  • Sterke dosering: 20-30 mg

Duur van de effecten van 4-HO-MiPT

De duur van de effecten van 4-HO-MiPT varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 4ho mipt kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.