Toont alle 2 resultaten

5-MeO-DALT kopen

Koop de beste kwaliteit 5-MeO-DALT voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 5-MeO-DALT research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  21,25

5-MeO-DALT

5-MeO-DALT HCl

Vanaf  20,00


Wat is 5-MeO-DALT?

Benieuwd naar 5-MeO-DALT? 5-MeO-DALT is een synthetische tryptamine die behoort tot de familie van de fenethylamines. Het staat bekend om zijn psychedelische effecten en wordt vaak gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en persoonlijke verkenning. 5-MeO-DALT is een stof die de perceptie, gedachten en emoties kan veranderen en kan leiden tot een verhoogd bewustzijn en spirituele ervaringen. Het is belangrijk op te merken dat 5-MeO-DALT alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van 5-MeO-DALT

De ontwikkeling en studie van 5-MeO-DALT is voortgekomen uit de interesse in de effecten van psychedelische verbindingen op het menselijk bewustzijn. Onderzoekers waren nieuwsgierig naar de potentie van 5-MeO-DALT om inzicht te verschaffen in de werking van de geest en de perceptie van de realiteit te veranderen.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in het streven naar een dieper begrip van de menselijke ervaring en het verkennen van de grenzen van het bewustzijn. Door de studie van 5-MeO-DALT kunnen wetenschappers bijdragen aan het vergroten van onze kennis over de complexiteit van de geest en het potentieel van psychedelische therapie.

Let op: 5-MeO-DALT is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 5-MeO-DALT

De effecten van 5-MeO-DALT kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Psychedelische ervaringen: Veranderingen in perceptie, gedachten en emoties.
  • Verhoogd bewustzijn: Een gevoel van verhoogde waakzaamheid en verbondenheid met de omgeving.
  • Spirituele ervaringen: Diepe inzichten en gevoelens van verbondenheid met het universum.
  • Veranderingen in tijdsperceptie: Een verstoring van de normale tijdsbeleving.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 5-MeO-DALT

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-20 mg
  • Sterke dosering: 20-30 mg

Duur van de effecten van 5-MeO-DALT

De duur van de effecten van 5-MeO-DALT kan variëren:

  • Begin van de effecten: 15 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 5meo dalt en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.