Toont alle 2 resultaten

5-MeO-DiPT kopen

Koop de beste kwaliteit 5-MeO-DiPT voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 5-MeO-DiPT research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht
Vanaf  23,50
-25%
Uitverkocht

Mandala Mixes

Pink Mandala

Vanaf  8,21


Wat is 5-MeO-DiPT?

Benieuwd naar 5-MeO-DiPT? 5-MeO-DiPT, ook bekend als Foxy Methoxy, is een synthetische tryptamine die behoort tot de familie van de hallucinogene verbindingen. Het staat bekend om zijn psychedelische effecten, vergelijkbaar met die van andere tryptamines, maar over het algemeen worden beschouwd als uniek en bijzonder. 5-MeO-DiPT is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van hallucinogene stoffen op het menselijk bewustzijn, vooral gericht op de perceptuele veranderingen en spirituele ervaringen die het kan veroorzaken. 5-MeO-DiPT is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een complexe chemische structuur die het onderscheidt van andere tryptamines zoals DMT.

Ontwikkeling van 5-MeO-DiPT

De geschiedenis van 5-MeO-DiPT begint met de bredere studie van tryptamines, waar sinds de jaren '60 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Tryptamines staan bekend om hun hallucinogene eigenschappen en beïnvloeden neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder serotonine. Onderzoekers zijn al lang geïntrigeerd door de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 5-MeO-DiPT kan worden toegeschreven aan de wens om de psychoactieve eigenschappen van tryptamines verder te begrijpen. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de tryptaminemolecule, zoals de toevoeging van een methoxygroep op de vijfde positie, de perceptuele en spirituele effecten zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van bewustzijn, perceptie en de werking van de geest uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de complexe interacties tussen chemische stoffen en het menselijk bewustzijn, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van de menselijke ervaring.

Let op: 5-MeO-DiPT is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 5-MeO-DiPT

De effecten van 5-MeO-DiPT kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Visuele en auditieve perceptuele veranderingen.
  • Verhoogd bewustzijn: Versterking van de zintuiglijke waarneming en introspectie.
  • Spirituele ervaringen: Diepgaande en betekenisvolle inzichten.
  • Emotionele veranderingen: Verhoogde empathie en verbondenheid.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 5-MeO-DiPT

  • Lichte dosering: 4-8 mg
  • Gebruikelijke dosering: 8-12 mg
  • Sterke dosering: 12-16 mg

Duur van de effecten van 5-MeO-DiPT

De duur van de effecten van 5meo dipt varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 5meo dipt kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.