Toont alle 2 resultaten

5-MeO-DMT kopen

Koop de beste kwaliteit 5-MeO-DMT voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 5-MeO-DMT research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  25,00
Uitverkocht
Vanaf  25,00


Wat is 5-MeO-DMT?

Nieuwsgierig naar 5-MeO-DMT? 5-MeO-DMT, of 5-Methoxy-N,N-Dimethyltryptamine, is een krachtige en natuurlijk voorkomende psychedelische verbinding uit de tryptaminefamilie. Deze stof wordt vaak gevonden in een verscheidenheid aan planten en zelfs in de gifklieren van de Zuid-Amerikaanse padsoort Bufo alvarius. Het is chemisch verwant aan DMT (N,N-Dimethyltryptamine), een andere bekende psychedelische verbinding, maar 5-MeO-DMT is aanzienlijk krachtiger en produceert een diepere en meer introspectieve ervaring.

De effecten van 5-MeO-DMT worden vaak omschreven als zeer intens en kunnen variëren van een gevoel van eenheid en verbondenheid met het universum tot diepe spirituele ervaringen en een veranderde perceptie van de werkelijkheid. De ervaringen kunnen zowel visueel als mentaal van aard zijn, waarbij gebruikers melding maken van diepgaande inzichten en gevoelens van transcendentie of het oplossen van het ego.

5-MeO-DMT is traditioneel gebruikt in sjamanistische rituelen en heeft meer recentelijk aandacht gekregen in de moderne psychonautengemeenschap en het wetenschappelijk onderzoek, vooral vanwege de potentiële therapeutische effecten. Er is onderzoek gaande naar de mogelijkheid om 5-MeO-DMT te gebruiken bij de behandeling van aandoeningen zoals depressie, angst en PTSS, maar het gebruik ervan blijft controversieel en gereguleerd vanwege de intense psychotrope effecten en het potentieel voor psychologische impact.

Wat is DMT?

DMT, of N,N-Dimethyltryptamine, is een krachtige psychedelische stof die van nature voorkomt in een reeks planten en dieren, en het is ook synthetisch te produceren. Het behoort tot de tryptaminefamilie en is chemisch verwant aan andere psychedelica zoals LSD en psilocybine. DMT staat bekend om zijn snelle en intense psychedelische effecten, die vaak beschreven worden als het betreden van een geheel andere realiteit of dimensie.

Wanneer het wordt geconsumeerd, hetzij door roken, vaporiseren, of als onderdeel van ayahuasca-thee (waar het wordt gecombineerd met een MAO-remmer), induceert DMT meestal een krachtige, maar korte psychedelische ervaring die vaak wordt omschreven als levensveranderend. Gebruikers melden vaak ontmoetingen met vreemde entiteiten, reizen door andere dimensies, diepe emotionele onthullingen en een gevoel van diepe verbondenheid met het universum.

Ontwikkeling van 5-MeO-DMT

De interesse in 5-MeO-DMT is in de loop der jaren toegenomen, vooral vanwege de potentiële therapeutische toepassingen en de unieke psychoactieve effecten. Het wordt vaak onderzocht in de context van psychologische behandelingen en spirituele praktijken, met een focus op hoe het diepe persoonlijke inzichten en gevoelens van verbondenheid met het universum kan teweegbrengen.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in het ontrafelen van de complexe werking van psychedelische stoffen op de menselijke psyche en het begrijpen van hun potentieel voor de behandeling van aandoeningen zoals depressie, angst en PTSS.

Let op: 5-MeO-DMT is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 5-MeO-DMT

De effecten van 5MeODMT kunnen variëren, maar omvatten vaak:

  • Intense psychedelische ervaringen: Diepe introspectie en spirituele ervaringen.
  • Veranderingen in perceptie: Veranderde zintuiglijke waarneming en gevoel van tijd.
  • Emotionele vrijlating: Sterke emotionele reacties, soms therapeutisch.
  • Gevoel van eenheid: Ervaringen van verbondenheid met het universum of het 'Alles'.

Deze effecten kunnen sterk variëren op basis van dosering, de setting, en de individuele psychologie van de gebruiker.

Dosering van 5-MeO-DMT

  • Lichte dosering: 2-5 mg
  • Gebruikelijke dosering: 5-10 mg
  • Sterke dosering: 10-20 mg

Duur van de effecten van 5-MeO-DMT

De duur van de effecten van 5 MeO DMT varieert:

  • Begin van de effecten: Binnen enkele minuten na inname.
  • Piekeffect: 20 tot 30 minuten na inname.
  • Totale duur: 1 tot 2 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen en is afhankelijk van de gebruikte methode.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs, inclusief 5-MeO-DMT voor onderzoeksdoeleinden.

Daarnaast biedt Professor.nl snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. We hechten veel waarde aan wettelijke naleving en al onze producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor een handmatige bankoverschrijving, en selecteer een van onze beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en kies hoe je contact met ons wilt opnemen. Je kunt rekenen op een snel antwoord!

Kies vandaag nog voor het kopen van 5-MeO-DMT bij Professor.nl en begin je onderzoek met de beste middelen die beschikbaar zijn. Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.