Enig resultaat

5-MeO-MET kopen

Koop de beste kwaliteit 5-MeO-MET voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 5-MeO-MET research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht
Vanaf  23,50


Wat is 5-MeO-MET?

Nieuwsgierig naar 5-MeO-MET? 5-MeO-MET, of 5-Methoxy-N-ethyl-N-methyltryptamine, is een psychedelische verbinding uit de tryptamineklasse. Het staat bekend om zijn entheogene effecten, die vergelijkbaar kunnen zijn met die van andere tryptamines zoals 5-MeO-DMT, maar met zijn eigen unieke profiel. 5-MeO-MET wordt onderzocht in wetenschappelijke en academische kringen voor zijn potentieel om de werking van serotonerge systemen in de hersenen te begrijpen en hoe deze de perceptie en het bewustzijn beïnvloeden. 5-MeO-MET is een research chemical die nog niet zo uitgebreid is bestudeerd als meer bekende psychedelica.

Ontwikkeling van 5-MeO-MET

De ontwikkeling van 5-MeO-MET maakt deel uit van een bredere interesse in de studie van tryptamines, een klasse van verbindingen die zowel in de natuur voorkomen als synthetisch kunnen worden geproduceerd. Onderzoekers bestuderen deze stoffen om hun complexe interacties met serotonerge receptoren in de hersenen te begrijpen, wat kan leiden tot nieuwe inzichten in neurowetenschappen en psychiatrie.

De specifieke interesse in 5-MeO-MET komt voort uit de zoektocht naar nieuwe therapeutische toepassingen van psychedelica en hun potentieel om psychische aandoeningen te behandelen. De chemische structuur van 5MeOMET, met de methoxygroep op de vijfde positie van de tryptaminering, maakt het een interessant onderwerp voor onderzoek naar de relatie tussen moleculaire structuur en psychoactieve effecten.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de mogelijkheid om nieuwe behandelingen te ontwikkelen voor aandoeningen zoals depressie, angst en PTSS. Het doel is om een beter begrip te krijgen van hoe deze stoffen werken en hoe ze veilig kunnen worden ingezet voor therapeutische doeleinden.

Let op: 5-MeO-MET is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 5-MeO-MET

De effecten van 5MeO MET kunnen variëren, maar kunnen omvatten:

  • Veranderde perceptie: Veranderingen in visuele en auditieve waarneming.
  • Verhoogde introspectie: Diepere zelfreflectie en verhoogd inzicht.
  • Emotionele vrijlating: Mogelijkheid tot het loslaten van onderdrukte emoties.
  • Spirituele ervaringen: Gevoelens van eenheid en verbondenheid met het universum.

Deze effecten zijn zeer subjectief en kunnen sterk variëren tussen individuen en verschillende doseringen.

Dosering van 5-MeO-MET

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-20 mg
  • Sterke dosering: 20-30 mg

Duur van de effecten van 5-MeO-MET

De duur van de effecten van 5-MeO-MET kan variëren:

  • Begin van de effecten: 10 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 30 minuten tot 1 uur na inname.
  • Totale duur: 2 tot 4 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 5 meo met kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.