Toont alle 6 resultaten

5-MeO-MiPT kopen

Koop de beste kwaliteit 5-MeO-MiPT voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 5-MeO-MiPT is beschikbaar als freebase, hydrochloride of pellet. 5-MeO-MiPT research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  29,95
Vanaf  21,25
Bijna verboden
Vanaf  9,95
-25%

Mandala Mixes

Pink Mandala

Vanaf  8,21


Wat is 5-MeO-MiPT?

Nieuwsgierig naar 5-MeO-MiPT? 5-MeO-MiPT, of 5-Methoxy-N-methyl-N-isopropyltryptamine, ook bekend als 'Moxy,' is een psychoactieve stof uit de tryptamineklasse die bekend staat om zijn unieke mix van entactogene, psychedelische en soms stimulerende effecten. De chemische naam 5-MeO-MiPT staat voor 5-Methoxy-N-methyl-N-isopropyltryptamine. Het onderscheidt zich door een methoxygroep gebonden aan de 5e positie van de indoolring van de tryptaminebasisstructuur, en N-substituties met een methyl- en isopropylgroep.

5-MeO-MiPT bindt zich voornamelijk aan de serotonine receptoren in de hersenen, met name de 5-HT2A receptor, wat de oorzaak is van de meeste van zijn psychedelische effecten. Gebruikers melden vaak een unieke combinatie van visuele, auditieve en tactiele sensaties, emotionele intensivering, en een gevoel van verbondenheid of empathie. De ervaring kan variëren van mild tot intens, afhankelijk van de dosis, de persoonlijke chemie van de gebruiker, en de omgeving waarin het wordt genomen.

In vergelijking met andere psychedelica, zoals psilocybine of LSD, biedt 5MeOMiPT een kortere, maar soms diepgaande ervaring. Het wordt vaak beschreven als minder overweldigend dan andere krachtigere psychedelica, maar met de potentie voor zowel diepgaande spirituele als plezierige recreatieve ervaringen.

Ontwikkeling van 5-MeO-MiPT

5-MeO-MiPT is voor het eerst gesynthetiseerd in de jaren 80 en is sindsdien onderzocht om zijn potentiële toepassingen en effecten te begrijpen. Net als andere tryptamines beïnvloedt het serotoninereceptoren in de hersenen, maar met een unieke affiniteit en patroon dat verschilt van andere stoffen in zijn klasse.

Onderzoek naar 5-MeO-MiPT richt zich op het begrijpen van de subtiele verschillen tussen tryptamine-gebaseerde psychedelica en hoe deze variaties invloed hebben op de ervaring en therapeutische potentieel. Het heeft interesse gewekt in zowel de wetenschappelijke gemeenschap als onder psychonauten voor zijn unieke effecten.

Let op: 5-MeO-MiPT is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 5-MeO-MiPT

De effecten van 5MeOMiPT kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Visuele vervormingen: Subtiele tot intense visuele effecten.
  • Emotionele intensivering: Versterking van emoties en gevoelens.
  • Fysieke sensaties: Unieke lichamelijke sensaties of veranderingen in de waarneming van het lichaam.
  • Verhoogde empathie: Gevoel van verbondenheid met anderen.

Deze effecten zijn afhankelijk van dosering, set, en setting en kunnen aanzienlijk verschillen tussen individuen.

Dosering van 5-MeO-MiPT

  • Lichte dosering: 4-6 mg
  • Gebruikelijke dosering: 6-12 mg
  • Sterke dosering: 12-20 mg

Duur van de effecten van 5-MeO-MiPT

De duur van de effecten van 5-MeO-MiPT varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 3 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Veelgestelde vragen over 5-MeO-MiPT

Voor onderzoeksdoeleinden is 5-MeO-MiPT veilig.
5-MeO-MiPT is beschikbaar in Hydrochloride (HCl), Freebase, pellets (pillen) en vloeistof (Mandala Mix).
De werking van 5-MeO-MiPT kan uiteenlopen, maar wordt veelal ervaren als psychoactief, vergelijkbaar met andere stoffen in de tryptamineklasse. Onderzoekers vermelden vaak verhoogde zintuiglijke perceptie, emotionele uplift en intensievere sociale connecties.
De totale duur van de effecten van 5MeOMiPT varieert van ongeveer 4 tot 8 uur.
De detectieperiode van 5-MeO-MiPT in het lichaam kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals dosis, frequentie van gebruik, metabolisme van de gebruiker, en het type test dat wordt gebruikt. Over het algemeen zou 5-MeO-MiPT, net als veel andere psychoactieve stoffen, binnen een paar dagen na gebruik uit het bloed of de urine kunnen zijn verdwenen, maar dit is niet specifiek onderzocht en vastgesteld voor 5-MeO-MiPT. Bij sporadisch gebruik zou het tussen de 2 tot 5 dagen na inname detecteerbaar kunnen zijn, maar deze schattingen zijn indicatief en kunnen per individu verschillen.
Voor het bewaren van 5-MeO-MiPT is het belangrijk om het te bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en temperatuurschommelingen. Het moet ook veilig worden opgeborgen, buiten bereik van kinderen en dieren, en idealiter in een luchtdichte verpakking om de kwaliteit te behouden.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 5-MeO-MiPT en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.