Enig resultaat

DPT kopen

Koop de beste kwaliteit DPT voor al je wetenschappelijke onderzoeken. DPT research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  20,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina


Wat is DPT?

Nieuwsgierig naar DPT? DPT, of Dipropyltryptamine, is een psychedelische verbinding uit de tryptaminefamilie. Het staat bekend om zijn krachtige psychedelische effecten, die kunnen worden vergeleken met die van psilocybine en DMT, maar met een eigen uniek effectprofiel. DPT wordt gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van psychedelica op de geest en bewustzijn, en is met name interessant vanwege de diepe en soms spirituele ervaringen die het kan induceren. DPT is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en is bekend vanwege zijn gebruik in psychologische en religieuze studies.

Ontwikkeling van DPT

De ontdekking en ontwikkeling van DPT maakt deel uit van de bredere interesse in de studie van psychedelische tryptamines, die zowel in de natuur voorkomen als synthetisch kunnen worden geproduceerd. Onderzoekers bestuderen deze stoffen om hun complexe interacties met serotonerge receptoren in de hersenen te begrijpen en hoe deze de perceptie, emotie en het bewustzijn beïnvloeden.

De specifieke interesse in DPT komt voort uit de wens om de therapeutische en spirituele potentie van psychedelica te onderzoeken. DPT is onderzocht in verschillende contexten, waaronder gecontroleerde klinische omgevingen, om zijn effecten op de menselijke ervaring en psychologische welzijn te begrijpen.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van bewustzijn en de mogelijke therapeutische toepassingen van psychedelica uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de potentie van psychedelica als hulpmiddelen voor persoonlijke groei, psychologische genezing en spirituele ontwikkeling.

Let op: DPT is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van DPT

De effecten van DPT kunnen sterk variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Visuele hallucinaties: Intense visuele effecten en veranderingen in perceptie.
  • Emotionele openheid: Verhoogde emotionele gevoeligheid en empathie.
  • Spirituele ervaringen: Gevoelens van eenheid en verbondenheid met het universum.
  • Tijdsvervorming: Veranderde perceptie van tijd.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering, set en setting, en individuele reacties.

Dosering van DPT

  • Lichte dosering: 50-100 mg
  • Gebruikelijke dosering: 100-250 mg
  • Sterke dosering: 250-400 mg

Duur van de effecten van DPT

De duur van de effecten van DPT varieert:

  • Begin van de effecten: 15 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 2 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van DPT en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.