Enig resultaat

MET kopen

Koop de beste kwaliteit MET voor al je wetenschappelijke onderzoeken. MET research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-20%
Vanaf  18,80


Wat is MET?

Nieuwsgierig naar MET? MET, of Methylethyltryptamine, is een synthetische tryptamine met psychedelische effecten. Het staat bekend om zijn hallucinogene eigenschappen en wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam en de geest te bestuderen. MET heeft een vergelijkbare structuur als DMT (N,N-Dimethyltryptamine), een andere bekende psychedelische stof. Het is belangrijk op te merken dat MET alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van MET

De ontwikkeling en studie van MET is voortgekomen uit de bredere interesse in psychedelische stoffen en de wens om hun effecten beter te begrijpen. Onderzoekers zijn al lange tijd geïntrigeerd door de potentieel therapeutische toepassingen van psychedelica en de manier waarop ze de perceptie, het bewustzijn en de emotionele toestand kunnen beïnvloeden.

De specifieke ontwikkeling en studie van MET heeft bijgedragen aan ons begrip van de structuur-activiteitsrelaties van tryptamines en de interactie met serotonine receptoren in de hersenen. Door kleine modificaties aan de tryptaminemolecule aan te brengen, kunnen onderzoekers de effecten en eigenschappen van deze stoffen veranderen.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht naar nieuwe behandelingen voor psychische aandoeningen en het vergroten van ons begrip van de menselijke geest. Door de mechanismen van psychedelische stoffen te bestuderen, hopen onderzoekers nieuwe inzichten te verkrijgen die kunnen leiden tot de ontwikkeling van veilige en effectieve therapieën.

Let op: MET is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van MET

De effecten van N-methyl-N-ethyltryptamine kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Visuele en soms auditieve verstoringen en vervormingen.
  • Gewijzigd bewustzijn: Veranderingen in perceptie, gedachten en gevoelens.
  • Verhoogde empathie: Toegenomen gevoel van verbondenheid en empathie.
  • Verhoogde creativiteit: Verbeterde artistieke en creatieve vermogens.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van MET

  • Lichte dosering: 10-20 mg
  • Gebruikelijke dosering: 20-40 mg
  • Sterke dosering: 40-60 mg

Duur van de effecten van MET

De duur van de effecten van MET kan variëren:

  • Begin van de effecten: 20 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor N-methyl-N-ethyltryptamine kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.