Enig resultaat

NB-5-MeO-MiPT kopen

Koop de beste kwaliteit NB-5-MeO-MiPT voor al je wetenschappelijke onderzoeken. NB-5-MeO-MiPT research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


NB-5-MeO-MiPT

NB-5-MeO-MiPT Oxalaat

Vanaf  25,00


Wat is NB-5-MeO-MiPT?

Nieuwsgierig naar NB-5-MeO-MiPT? NB-5-MeO-MiPT, of N-benzyl-5-methoxy-N-methyl-N-isopropyltryptamine, is een psychedelische stof uit de tryptamineklasse. Het staat bekend om zijn unieke combinatie van entactogene en hallucinogene effecten, die sommige gebruikers vergelijken met een mix tussen MDMA en psilocybine. NB-5-MeO-MiPT wordt gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van psychedelica op het menselijk brein en bewustzijn, vooral gericht op de interactie tussen serotonerge systemen en ervaringen van empathie en verbondenheid. NB-5-MeO-MiPT is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en is een van de minder bekende moleculen binnen de psychedelische research chemicals.

Ontwikkeling van NB-5-MeO-MiPT

De geschiedenis van NB-5-MeO-MiPT is onderdeel van de bredere exploratie van psychedelische tryptamines in de wetenschap. Deze stoffen zijn onderzocht vanwege hun vermogen om diepgaande psychologische ervaringen te induceren door interactie met serotonerge receptoren in de hersenen. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in deze verbindingen vanwege hun potentieel therapeutische waarde en hun rol in het begrijpen van de werking van het menselijk bewustzijn.

De specifieke ontwikkeling en studie van NB5MeOMiPT is gericht op het verkennen van de subtiele verschillen tussen tryptamine derivaten en hoe deze de psychoactieve ervaring beïnvloeden. De toevoeging van een benzylgroep aan de 5-MeO-MiPT molecule is een voorbeeld van hoe kleine chemische wijzigingen grote veranderingen in farmacologische activiteit kunnen veroorzaken.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van psychedelische stoffen uit te breiden. Het doel van deze studies is om een beter begrip te krijgen van hoe deze moleculen interactie hebben met de menselijke geest en om potentiële therapeutische toepassingen te onderzoeken.

Let op: NB-5-MeO-MiPT is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van NB-5-MeO-MiPT

De effecten van NB 5MeO MiPT kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Entactogene effecten: Gevoelens van empathie en emotionele openheid.
  • Hallucinogene effecten: Visuele en auditieve vervormingen.
  • Cognitieve effecten: Veranderingen in het denkproces en zelfreflectie.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.

Deze effecten zijn dosisafhankelijk en kunnen variëren op basis van de individuele reactie van de gebruiker.

Dosering van NB-5-MeO-MiPT

  • Lichte dosering: 4-6 mg
  • Gebruikelijke dosering: 6-12 mg
  • Sterke dosering: 12-20 mg

Duur van de effecten van NB-5-MeO-MiPT

De duur van de effecten van NB-5-MeO-MiPT varieert:

  • Begin van de effecten: 15 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 3 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor nb 5 meo mipt kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.